Категорія
Новини
Дата

Росія атакувала телевізійну вежу в Харкові

У понеділок, 22 квітня, росіяни завдали удару по обʼєкту телевізійної інфраструктури в Харкові, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У Харкові окупанти атакували обʼєкт телевізійної інфраструктури. На цю хвилину є перебої із сигналом цифрового телебачення.
  • Під час тривоги співробітники перебували в укритті, жертв немає.
  • За словами міського голови Ігоря Терехова, окупанти цілили по інфраструктурному обʼєкту. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.
  • Місцеві Telegram-канали вже публікують відео ураження телевежі.

Контекст

Від початку березня РФ розпочала активне глушіння супутникового сигналу українських телеканалів на супутниках Astra4A та Hotbird13E, які належать європейським телекомунікаційним компаніям SES та Eutelsat.

28 березня відбулося масштабне зовнішнє втручання в мовлення українського ТБ на супутнику Astra4A.

17 квітня Росія здійснила чергову спробу заглушити супутникове мовлення України на транспондері Astra 4A 11766 H, де здійснюють мовлення 39 телеканалів, трансляцію тимчасово було призупинено.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні