Категорія
Новини
Дата

Українські Knopka, Esper Bionics та OptySun отримали нагороду CES 2024 Innovation Awards

Три українські стартапи – Knopka, Esper Bionics та OptySun – нагородили на міжнародній конференції споживчої електроніки CES. Про це Forbes повідомила пресслужба Knopka.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Фаундери Knopka виготовляють бездротову систему виклику медсестер, команда Esper Bionics – біонічні протези, а OptySun – автономний пристрій швидкого очищення та дезінфекції води. Підприємців відзначили у категоріях Digital Health, Wearable Technologies та Food & AgTech відповідно.
  • CES (Consumer Electronics Show) – щорічна міжнародна конференція споживчої електроніки, що проходить у Лас-Вегасі, США, в перші дні січня. Офіційне нагородження відбудеться з 9 по 12 січня 2024 року. 
  • Перемога на CES значно допоможе Knopka з виходом на ринок США, кажуть у пресслужбі стартапу. «Визнання на CES – результат років роботи команди, медсестер та лікарів, наших менторів та радників і не в останню чергу платників податків та команди USF», – каже CEO Knopka Іван Осадчий.

Контекст

Станом на листопад 2023-го Knopka Івана Осадчого функціонує більше ніж у 20 лікарнях, а команда має понад 20 фахівців, повідомляє пресслужба стартапу.

У 2022-му компанія посіла друге місце на Startup Competition на IT Arena, отримавши $18 000, свідчать дані на сайті конференції. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні