Категорія
Новини
Дата

Український сервіс замовлення таксі OnTaxi з'явився у Празі

Український онлайн-сервіс замовлення таксі OnTaxi розпочав надавати послуги у Празі. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • OnTaxi надає можливість викликати таксі за допомогою застосунку, адаптованого під мобільний пристрій, а також через сайт для Праги та сайт для України.
  • Надавати послуги замовлення таксі у столиці Чехії OnTaxi буде разом із партнерами, сказав керівник міжнародного бізнесу OnTaxi Денис Покаліцин. Про яких партнерів йдеться, він не уточнив.
  • «Інтерес до українських ІТ-продуктів у країнах Європи останнім часом суттєво підвищився. Це пов’язано, у першу чергу, з можливістю отримати високотехнологічні рішення за привабливою ціною, а також можливістю підтримати Україну та українців», – прокоментував Покаліцин вихід на новий ринок.

Контекст

У компанії заявляють, що бренд OnTaxi входить до «пятірки» найбільших українських сервісів замовлення таксі. OnTaxi заснований 2016 року в Харкові. Сьогодні сервіс присутній у 28 містах України за прямою моделлю, 32 містах – за моделлю франшизи, а також у Азербайджані та країнах ЄС. Як повідомив Forbes CEO компанії Володимир Кузьменко, наразі сервісом співпрацюють понад 300 000 водіїв.

У травні український сервіс замовлення таксі Uklon вийшов на ринок Азербайджану. Компанія запустила онлайн-сервіс виклику авто у партнерстві з локальним маркетплейсом Umico. У червні компанія анонсувала вихід на ринок Узбекистану

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні