Категорія
Новини
Дата

Уряд встановив доплату в 70 000 грн для військовослужбовців і поліцейських на передовій

Кабінет Міністрів встановив доплату в розмірі 70 000 грн для військовослужбовців і поліцейських, які виконують бойові завдання на передовій, повідомив премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Згідно з повідомленням, уряд на виконання спільної ініціативи з Верховною Радою сьогодні встановив доплату в розмірі 70 000 грн для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії.
  • За словами Шмигаля, одноразову винагороду нараховуватимуть за кожні 30 днів виконання таких завдань.

Контекст

11 квітня Рада проголосувала за постанову, що зобовʼязує уряд ухвалити рішення про додаткову виплату одноразової винагороди в розмірі 70 000 грн для військових на передовій. Депутат Ярослав Железняк повідомив, що законодавчу ініціативу підтримав 321 нардеп.

Матеріали по темі

Уряд мав розробити і ухвалити нормативно-правові акти щодо умов, розмірів та порядку виплат винагород військовослужбовцям на період дії воєнного стану, зокрема щодо одноразової винагороди в розмірі 70 000 грн військовослужбовцям, які виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення з противником на відстані виконання бойових завдань військовою частиною (підрозділом, зокрема зведеним) першого ешелону оборони або наступу до ротного опорного пункту включно. Також це стосується завдань на території противника за кожні 30 днів (сумарно обчислених) виконання таких завдань.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні