Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

«Не бачу зменшення сильної двопартійної підтримки України». План Зеленського, гроші від російських активів та оцінка реформ. Інтервʼю пані посла США в Україні Бріджит Брінк після повернення з Вашингтону

8 хв читання

Бріджит Брінк /Getty Images

Бріджит Брінк Фото Getty Images

Як у Штатах сприймають план перемоги Зеленського? Чи варто розраховувати на гроші від російських активів уже цього року? Якою США бачать подальшу підтримку України? Forbes Ukraine поспілкувався з амбасадоркою США в Україні Бріджит Брінк одразу після її повернення з Вашингтону. Бліцінтерв'ю

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Вранці 28 вересня очільниця Посольства США в Україні Бріджит Брінк повернулася до Києва після тривалого візиту до США, куди минулого тижня приїздив і президент України Володимир Зеленський.

Практично одразу з потягу Брінк поїхала виступити на конференції Ukraine Economic Recovery Framework, яку організувало українське представництво Світового банку. На події були присутні колишні та діючі держпосадовці, нардепи, представники think tanks та бізнес-асоціацій. Ключова тема заходу – реформи в Україні. «Ваше керівництво, уряд, парламент та народ змогли досягти значних результатів», – каже Брінк у розмові з редактором Forbes Ukraine, відповідаючи на питання, яку умовну оцінку можна поставити за реформаторські зусилля української влади.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд