Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

У Мінекономіки зʼявився новий заступник міністра з цифровізації. Як він планує збирати фідбек від бізнесу, перенести видачу ліцензій онлайн і створити дашборд інвестицій. Інтервʼю

6 хв читання

Олександр Циборт, заступник міністра економіки. /Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Олександр Циборт, заступник міністра економіки. Фото Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Міністерство економіки призначило нового профільного заступника міністра з цифрової трансформації. Ним став Олександр Циборт, який до цього мав бізнес у e-commerce. Як у міністерстві планують збирати фідбек про роботу державних органів від бізнесу, які ліцензії та дозволи планують оцифрувати та де штучний інтелект може допомогти у проєктах цифровізації держави? Forbes поспілкувався з Цибортом невдовзі після його призначення на посаду.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Конкурс на посаду заступника міністра економіки з цифровізації тривав понад пів року. Її обійняв Олександр Циборт, 35, який до держслужби розвивав власний бізнес в e-commerce

Зараз в Мінекономіки існує департамент цифровізації, який виконує інформаційно-технічну функцію. «Хочу побудувати в державі інфраструктуру для бізнесу, а не навпаки», – каже Циборт Forbes у першому інтервʼю у ролі топпосадовця Мінекономіки. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд