Категорія
Новини
Дата

На порталі «Дія» зʼявляться освітні документи

На порталі «Дія» найближчим часом будуть доступні освітні документи, зокрема свідоцтво про загальну середню освіту та дипломи, повідомив віцепремʼєр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Вже можна долучитися до бета-тесту.

Ключові факти

  • За словами Федорова, у застосунку будуть доступні дипломи та свідоцтва. «Навіть якщо виїхали за кордон, усе зручно й під рукою – у «Дії», – повідомив віцепремʼєр.
  • Скористатися новим сервісом можна, долучившись до бета-тестування, якщо ви громадянин України, вам виповнилося 14 років та є ідентифікаційний код. 
  • «У вас можуть підтягнутися документи від свідоцтва про загальну середню освіту до диплома доктора філософії», – написав урядовець.

Контекст

У застосунку «Дія» доступні понад 30 сервісів і 14 документів. Кількість унікальних користувачів застосунку за минулий рік зросла до більше ніж 20 млн, повідомляло Мінцифри у січні.

Незабаром у додатку «Дія» планують запустити можливість одружитися онлайн за допомогою відеозвʼязку. Водночас військового квитка та електронного кабінету призовника у «Дії» не буде, зазначав Федоров.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні