Категорія
Новини
Дата

Продюсер Роднянський більше не володіє бізнесом в Росії

Російсько-український продюсер Олександр Роднянський вийшов зі складу засновників російської кінокомпанії «Нон-стоп продакшн», пише РБК. 99,8% компанії, які раніше належали Роднянському, перейшли Олександру Чуканову, призначеному тиждень тому гендиректором компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Роднянський у розмові підтвердив виданню, що більше не є власником «Нон-стоп продакшн».
  • Він пояснив, що вирішив зосередитися на виробництві міжнародних багатомовних фільмів та серіалів для глобальної дистрибуції. Війна в Україні, за словами продюсера, лише прискорила це це рішення, унеможлививши подальшу роботу в Росії.
  • На питання, чи була угода грошовою і яка подальша доля компанії, Роднянський не відповів. 

Контекст

Роднянський, крім свого кінобізнесу, відомий як засновник одного з найбільших приватних телеканалів України «1+1» та колишній гендиректор російської «СТС Медіа», при якому компанія вийшла на американську біржу NASDAQ. Серед його здобутків – чотири номінації на «Оскар» (у тому числі за фільми «Нелюбов» та «Левіафан»), а також кінопремії «Золотий глобус» та «Сезар».

Продюсер у перші дні після нападу РФ на Україну засудив російську агресію. Останніми роками він жив і працював у Москві. 20 березня Роднянський заявив, що «у тому вигляді, в якому зараз існує Росія, йому там не місце».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні