Категорія
Новини
Дата

Ресторанний холдинг !FEST відкриває у Львові перший заклад нового формату з початку великої війни

1 хв читання

Холдинг !FEST відкриє міське кафе «Гомін» у Львові. Перший ресторанний проєкт компанії в Україні від початку повномасштабної війни відкриють у приміщенні переформатованого бару «Театр пива «Правда», повідомили Forbes у пресслужбі.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • «Гомін» почне роботу в історичній будівлі у центрі міста – на площі Ринок, 32, яка перебуває в оренді холдингу !FEST. Кафе займе приміщення на 100 місць на другому поверсі, повідомляє пресслужба ресторанного холдингу. 
  • «Це міське кафе з простою їжею, але тут вона в подачі від професійного шефа», – розповідає PR-директор холдингу емоцій !FEST Тарас Маселко. 
  • Над новим закладом працювали практично рік, інтер’єр розробляв in-house відділ холдингу. «Ми не обтяжували простір додатковими деталями для легкого спілкування у ньому», – каже Маселко. Обсяг інвестицій у проєкт він не озвучив.
  • Зараз у колишній будівлі «Театру пива «Правда» переформатований бар працює лише у підвальному приміщенні. Також невдовзі частину простору займе магазин одягу «Авіація Галичини» від !FEST. Його площа складає близько 480 кв. м, говорить Маселко.
  • В майбутньому в цій же будівлі холдинг відкриє ще два ресторани інших форматів.

Контекст

Львівський ресторанний холдинг !FEST заснували троє підприємців – Юрій Назарук, Андрій Худо та Дмитро Герасімов.

Зараз він охоплює понад 130 ресторанів і 40 брендів. Це одна з найбільших мереж закладів країни.

!FEST розвивається і за кордоном. За межами України представлені два бренди холдингу – мережі закладів «Пʼяна вишня» і «Майстерня шоколаду».

«Майстерні шоколаду» працюють в Азербайджані – 4 локації в Баку.

Мережа «Пʼяна вишня» за кордоном охоплює понад 20 закладів у Великій Британії, Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Литві, Латвії та інших країнах.

У травні цього року !FEST разом із партнерами-франчайзі планував відкрити перший заклад «Реберні» за кордоном – у Лодзі в Польщі. Обсяг інвестицій у відкриття – €1 млн. Терміни запуску змістилися на червень-липень, повідомив Маселко.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд