Категорія
Новини
Дата

Творці «Мавки» анонсували комедійний мультфільм «Наша файта». Його креативний продюсер – Антоніо Лукіч

1 хв читання

Наша файта Animagrad /пресслужба Film.ua

Комедійний мультфільм «Наша файта» розробляє студія Animagrad у копродукції з німецькою анімаційною компанією Telescop Animation. Фото пресслужба Film.ua

Студія Animagrad, що входить до складу Film.ua Group, анонсувала нову анімаційну стрічку «Наша файта». Креативним продюсером мультфільму виступив Антоніо Лукіч («Мої думки тихі», «Люксембург, Люксембург»), повідомляє пресслужба Film.ua.

Ключові факти

  • Комедійний мультфільм «Наша файта» розробляє студія Animagrad у копродукції з німецькою анімаційною компанією Telescop Animation. Над стрічкою працюють творці мультфільму «Мавка», режисер Костянтин Федоров і художник-постановник Крістіан Коскінен.
  • «Наша файта» – мультфільм для підлітків та дорослих. За сюжетом картини, 30-річний працівник заправки Сергій Пунько помирає, але отримує другий шанс на життя від вищих сил: для цього він має знайти людину, якій не байдужий. Пошуки приводять героя на фронт, у підрозділ «Чопські пірати», що складається з колишніх закарпатських контрабандистів.
Наша файта мультфільм /пресслужба Film.ua

Кадр із фільму «Наша файта» Фото пресслужба Film.ua

Наша файта мультфільм /пресслужба Film.ua

Кадр із фільму «Наша файта» Фото пресслужба Film.ua

Попередній слайд
Наступний слайд
  • Креативний продюсер мультфільму – Антоніо Лукіч, чия трагікомедія «Люксембург, Люксембург» у 2023 році потрапила до десятки найбільш касових українських фільмів. «Це має бути справжній хіт», – каже про нову стрічку Лукіч.
  • Ідея фільму належить авторам із Закарпаття Михайлу Карпенку, Івану Боню, Павлу Мандзичу та Ервіну Німцю. У 2013-му ведучі Карпенко та Мандзич запустили YouTube-серіал «Наша файта» в стилі американських «Футурами» і «Гріфінів». Пʼять серій отримали майже 2,5 млн переглядів.
  • Генеральною продюсеркою стрічки «Наша файта» виступила Анна Єлісєєва («Перші дні», «Мавка. Лісова пісня»). Мультфільм буде цікавим європейській аудиторії, вважає вона.

Контекст

Попередній мультфільм студії Animagrad та Film.ua Group «Мавка. Лісова пісня» став найкасовішою українською анімаційною стрічкою часів незалежності, обігнавши голлівудські анімаційні хіти від Disney, Pixar та Illumination Entertainment. За вісім місяців в українському та світовому прокаті мультфільм заробив $20 млн, із яких понад $17 млн принесли покази за кордоном.

Як режисер Антоніо Лукіч зняв два повнометражні фільми – комедії «Мої думки тихі» і «‎Люксембург, Люксембург». Останній у 2023-му ввійшов до десятки найкасовіших українських фільмів. Бокс-офіс стрічки складає понад 34 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні