Категорія
Новини
Дата

Adidas originals та український бренд KseniaSchnaider випускають першу спільну колекцію

Adidas Originals і KseniaSchnaider спільно представили колекцію одягу, взуття та аксесуарів, йдеться у повідомленні українського бренда. Колекція надійде у продаж 1 липня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Перша спільна колекція Trefoil із українським лейблом відкриває новий погляд на фірмові образи adidas.
  • Основою колекції є предмети одягу, які поєднують фірмову естетику українського модного будинку з кодами бренда adidas. 
  • У колекції представлені джинсові речі, у тому числі куртки та сукні-сорочки, а також традиційні спортивні костюми, корсети й сукні adiColor, перероблені в стилі печворк.
  • Окрім одягу, представлене також взуття, яке включає оновлення культових кросівок adi2000, Forum Mid і Superstar. 
  • В основі аксесуарів KseniaSchnaider – чорна джинсова тканина, яку доповнили флуоресцентними жовтими шипами з футбольних бутс.
Adidas originals та український бренд KseniaSchnaider випускають першу спільну колекцію /Фото 1

Фото: www.kseniaschnaider.com

Контекст

Другий за величиною у світі виробник спортивного одягу Adidas готується до своїх перших річних збитків за 31 рік. Наприкінці 2022 року компанія зазнала квартальних операційних збитків, оскільки продажі з Китаю скоротилися вдвічі, а кількість непроданих кросівок Yeezy збільшилися після рішення бренда розірвати співпрацю з американським репером Каньє Вестом.

Adidas може втратити близько €1,2 млрд річного обсягу продажів і €500 млн операційного прибутку після розриву угоди з Каньє Вестом, що залишило групу з непроданими кросівками Yeezy. Після заяви компанії її акції впали на 10%.

У травні Adidas вирішив повернути у продаж кросівки Yeezy після припинення співпраці з Каньє Вестом. Реліз від Adidas із нетерпінням чекали шанувальники кросівок, які прагнуть отримати останні пари популярного взуття. Деякі попередні версії кросівок Yeezy стали предметами колекціонування та перепродаються до $1000 за пару.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні