Ілон Маск Twitter /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск планує нову хвилю скорочень у Twitter – Bloomberg

Новий власник Twitter, мільярдер Ілон Маск 21 листопада може оголосити ще одну хвилю звільнень Фото Колаж Анна Наконечна

Новий власник Twitter, мільярдер Ілон Маск 21 листопада може оголосити ще одну хвилю звільнень, пише Bloomberg з посиланням на джерела. Ймовірно, скорочення торкнуться працівників відділу продажів та партнерських відносин.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Раніше Маск висунув співробітникам Twitter ультиматум: або працювати в більш «хардкорному» режимі, або піти з вихідною допомогою. За даними видання, пішло більше технічних працівників, ніж очікувалося, порівняно із ситуацією зі звільненням співробітників з відділу продажу та партнерських відносин.
  • У пʼятницю Маск попросив керівників цих відділів провести скорочення. За словами джерел, Робін Вілер, який керував маркетингом і продажами, відмовився це робити. Так само зробила Меггі Сунєвік, яка керувала відділом партнерських відносин. Через це їх звільнили, зазначили співрозмовники агентства.

Контекст

Наприкінці жовтня найбагатша людина планети, засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск закрив угоду щодо придбання соціальної мережі Twitter за $44 млрд та очолив компанію. До цього суд штату Делавер вирішив зупинити судовий позов Twitter проти Маска напередодні розгляду, давши мільярдеру час профінансувати покупку до 28 жовтня.

Оскільки управління соцмережею перейшло до Маска, гендиректор Twitter Параг Агравал та фінансовий директор Нед Сігал залишили керівництво компанії.

За два тижні перебування на чолі Twitter Маск звільнив приблизно половину співробітників та більшу частину керівників. Також він заборонив віддалену роботу і попередив працівників, що компанія може збанкрутувати

15 листопада Маск, який називав себе «абсолютистом свободи слова», звільнив кількох інженерів компанії, які публічно критикували його у соціальній мережі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні