Категорія
Новини
Дата

Сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Forbes Ukraine випустив нове число журналу

1 хв читання

Сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Forbes Ukraine випустив нове число журналу

Forbes Ukraine презентує нове число журналу, обкладинку якого створила Анна Сапон із atelienormalno. За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше

Тема номера – «Дорослішання», що символізує процес зрілості й трансформації суспільства. Від максималізму юності до зрілості та самосвідомості. Дослідження цього номера потребуватиме від вас часу, уваги та відкритості до нового, але винагородить безцінним досвідом.

Це число містить роботи таких видатних митців, як Жанна Кадирова, Олексій Сай, Тіберій Сілваші, Влада Ралко, Ярослав Футимський, Інга Леві, Павло Маков, Алевтина Кахідзе, Саша Курмаз, а також atelienormalno. Кожен із них розширив межі уяви та привніс у видання унікальний художній погляд.

Борис Давиденко /Данило Павлов для Forbes Україна

Борис Давиденко

головний редактор Forbes Ukraine

«Це – журнал‑виставка, висловлювання десятьох провідних українських митців на тему дорослішання нашого суспільства. Частина робіт вам точно сподобається. Але мети «подобатися» у цього проєкту немає, інша річ – спровокувати нові думки, емоції та дискусію. Надмета – зблизити український бізнес і митців. Віримо, що ця «суміш» здатна багато зробити для позитивних змін в Україні».

Максим Золоєдов /з особистого архіву

Максим Золоєдов

креативний директор Forbes Ukraine

«Ми вирішили уявити журнал виставковим простором, поєднавши тексти, ілюстрації, фізичний папір, процес створення та дизайн із творами мистецтва. Інтегрувати твори митців і мисткинь безпосередньо у друкований номер, не змінюючи його структуру та дизайнерські елементи, а створюючи цілісний синтез, де арт‑обʼєкти органічно співіснуватимуть із текстами, візуалами, процесом створення та його матеріалом і рефлексуватимуть на видання зсередини, утворюючи єдиний твір на перетині мистецтва та бізнес‑журналістики. Такий підхід є новим для журналів і зробить Forbes Ukraine унікальною платформою на стику бізнесу та мистецтва».

Також у новому випуску:

Топ-50 благодійних фондів України. Кому варто довіряти свої гроші.

Топ-20 гравців альтернативної енергетики. Хто заробляє найбільше в галузі, яка може стати рятувальником української енергетики.

30 до 30. Молоді та перспективні українці, які визначатимуть майбутнє нашої країни.

Номер стає важливою подією в українському медіапросторі, поєднуючи бізнес і мистецтво. Купуючи журнал на офіційному сайті Forbes, ви отримуєте безкоштовну доставку.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.