Категорія
Новини
Дата

«Він дематеріалізувався». Мер Дніпра Філатов не знає, куди зник Коломойський і чому він не допомагає місту

1 хв читання

Не всі бізнесмени, які асоціюються з Дніпром, допомагають місту під час війни: Ігор Коломойський зник, Олександр Петровський втік, сказав в інтерв'ю мер Дніпра Борис Філатов. 

Ключові факти

  • Філатов зазначив, що не бачив, не чув і не знає, де знаходиться Ігор Коломойський. «Хтось каже, що він знаходиться в Дніпрі, інші кажуть, що на заході Україні або переміщується туди-сюди. Його не видно і не чути взагалі […], він дематеріалізувався», – наголосив мер Дніпра. 
  • Петровський виїхав із міста, каже Філатов. «Людина, яка про себе записала пісню «Хтось каже, що він у Берліні, хтось – що в Женеві. Компетентні джерела кажуть, що вони всією компашкою перейшли кордон у районі Мукачева», – сказав мер Дніпра.
  • Підприємство Віктора Пінчука реально дуже багато допомагає технікою і з біженцями. «Їх видно на фронті нашої боротьби в тилу», – зазначив Філатов. 

Контекст

З України від початку повномасштабного вторгнення РФ виїхали деякі народні депутати та олігархи, заявив раніше секретар РНБО Олексій Данілов. «Вони знаходяться, хто в Монако, хто де. Зараз же ціле поселення заможних людей під Варшавою. Ми розуміємо, хто де знаходиться», – сказав Данілов.

Російські війська збираються здійснити великий наступ від міста Ізюм у Харківській області на місто Дніпро, написало 10 квітня американське видання The New York Times із посиланням на неназваних посадовців міністерства оборони США. Американські посадовці пояснюють, що російським силам потрібен Ізюм, щоби просунутися до Дніпра та стратегічно важливих міст на Донбасі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні