Алло на АЗС ОККО /пресслужба "Алло"
Категорія
Новини
Дата

«Алло» співпрацюватиме з ОККО. На АЗС мережі відкриватимуть корнери «Алло Express», перший уже працює

«Алло» відкрила точку видачі на АЗС ОККО Фото пресслужба "Алло"

16 листопада компанія «Алло» відкрила нову точку видачі – корнер Алло Express – на території одного з автозаправних комплексів ОККО на Київщині. Невдовзі завдяки партнерству компаній ще кілька точок такого формату зʼявляться у Києві, – повідомила пресслужба компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Перший «Алло Express» на АЗС ОККО працює на Софіївській Борщагівці. На ній представили найоптимальніший асортимент автотоварів та аксесуари: навушники, павербанки, картки памʼяті, захисне скло та плівку для екрана, кабелі, стартові пакети телеком-операторів тощо. 
  • «Клієнтам-автомобілістам сподобається ідея безкоштовно забирати онлайн-замовлення буквально по дорозі додому чи на роботу. Аналогічні корнери «Алло Express» відкриємо й на інших АЗК ОККО у Києві впродовж 2024 року», – говорить Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «Алло».
  • В «Алло Express» на Великій Кiльцевій, 54 можна отримати товари, замовлені на сайті allo.ua чи в мобільному застосунку «Алло». Доставку замовлень здійснюють безкоштовно, але доставлятимуть лише невеликі за габаритами замовлення. 
  • Для оформлення онлайн-замовлення на місці встановили велику сенсорну панель.

Контекст

«Алло Express» – це магазини ритейлера малого формату, які також грають роль точок видачі товарів онлайн-магазину. Формат запустили влітку 2023 року. В цілому «Алло» об’єднує 300 шоу-румів, що працюють у понад 100 українських містах, і сайт allo.ua. 

В українському інтернет-просторі маркетплейс компанії посідає четверте місце за трафіком серед усіх інтернет-магазинів. Попереду – Rozetka.ua, «Епіцентр» та Comfy.

Мережа ОККО другий рік поспіль посідає перше місце серед АЗС за обсягами продажів. Виторг компанії «Галнафтогаз» (ОККО) склав понад 70 млрд грн.

Компанія входить до списку «200 лідерів української економіки» за версією Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні